VARÁZSBIRODALOM II.

SZABADULÓSZOBA

 Legújabb játékunkban ámulatba ejtő díszlettel és lenyűgöző feladatokkal várjuk a varázsbirodalomba belépni kívánó csapatainkat! Izgalmas és különleges feladatok, ahol minden érzékszervetekre szükségetek lesz!

Egy mágikus világ, ahonnan talán ki sem akartok majd szabadulni! Lépjetek be a tiltott rengetegbe, járjátok be a kastélyt, éljétek át egy kviddics mérkőzés izgalmat, miközben Ti is játékosokká váltok! Sok-sok ikonikus pillanat visszaköszön ebben a játékunkba. 

Aprólékosan kidolgozott játékelemek, lenyűgöző effektek, melyekkel teljes mértékben varázslóknak és boszorkányoknak érezhetitek magatokat! Egyedi és kreatív feladatainknak köszönhetően pedig valóban átélhetitek a varázslás élményét!

Legújabb játékunk minden tekintetben a legmagasabb szintet képviseli! Vegyetek részt a kalandban!

 

 

 

 

Varázsbirodalom II. szabadulószoba – Egy varázslatos utazás!

Lenyűgöző díszlet, agyafúrt feladatok több szobarészen át, mely mindegyike teljesen más világba repít benneteket. Tényleg úgy érzitek majd, hogy a történetet élitek újra, a lenyűgöző látványvilág garantált. ÖNFELEDT SZÓRAKOZÁSRA EGY KIS FEJTÖRŐVEL 

Üljetek fel a híres seprűre és repüljétek át a kastély birtokát! Vegyetek részt egy kviddics mérkőzésen, járjátok be a tiltott rengeteget és használjátok a zsupszkulcsokat!

LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNYVILÁG, ÁM EZ NEM MINDEN

Párhuzamosan végezhető és különböző nehézségi szintű feladatok, logikus, ám kihívást jelentő játékmenet. Mindegyik szobánk méltán híres kreatív feladatiról, de ezt most még egyel magasabb szintre emeltük és törekedtünk az olyan hangulat megteremtésére, mintha teljes mértékben a filmbe csöppentetek volna! Ezeket olyan elemekkel tettük még élvezetesebbé és immerzív élménnyé, melyekkel máshol biztosan nem találkozhattok. Legújabb generációs feladatok, elképesztő megoldások!

KALAND ÉS DÍSZLET

Úgy alkottuk meg játékunkat, hogy az minden pontja, berendezési tárgya egy adott világba repítsen Benneteket. Itt nincs, oda nem illő dísztárgy, összecsapott elemek, a cél az, hogy ne tudjátok megkülönböztetni, mi a valóság és mi a varázslat.

DE NEM CSAK A KÜLCSÍNY A LÉNYEG

Mint ahogyan azt már az ILOCKEDYOU és a LOCKEDMEIN szobáiban megszokhattátok, kreatív megoldásokban itt sincs hiány. Olyan egyedi és különleges feladatokat hoztunk létre, amit eddig még sosem láthattatok, és az biztos, hogy a csapat összes része ki tudja venni a részét a kalandból. A feladatok nehézségi szintje a játék során változatos, kifejezetten családok és baráti társaságok közös feladatmegoldására kifejlesztve. Ne feledd, a csapatmunka itt elengedhetetlen!

AMENNYIBEN A MEGFELELŐ HELYET KERESED:
– csapatépítőkhöz, osztálykirándulásokhoz
– családi/baráti ünnepléshez

– egyszerűen valami különleges programra vágytok a hétvégére
Különleges kérés/kérdés esetén keress bennünket bizalommal. A játék és a

szórakozás garantált, a többit bízzátok ránk! 🙂

VARÁZSBIRODALOM II. SZABADULÓSZOBA – EGY VARÁZSLATOS UTAZÁS!

LENYŰGÖZŐ DÍSZLET, AGYAFÚRT FELADATOK TÖBB SZOBARÉSZEN ÁT, MELY MINDEGYIKE TELJESEN MÁS VILÁGBA REPÍT BENNETEKET. TÉNYLEG ÚGY ÉRZITEK MAJD, HOGY A TÖRTÉNETET ÉLITEK ÚJRA, A LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNYVILÁG GARANTÁLT. ÖNFELEDT SZÓRAKOZÁSRA EGY KIS FEJTÖRŐVEL 

ÜLJETEK FEL A HÍRES SEPRŰRE ÉS REPÜLJÉTEK ÁT A KASTÉLY BIRTOKÁT! VEGYETEK RÉSZT EGY KVIDDICS MÉRKŐZÉSEN, JÁRJÁTOK BE A TILTOTT RENGETEGET ÉS HASZNÁLJÁTOK A ZSUPSZKULCSOKAT!

LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNYVILÁG, ÁM EZ NEM MINDEN

PÁRHUZAMOSAN VÉGEZHETŐ ÉS KÜLÖNBÖZŐ NEHÉZSÉGI SZINTŰ FELADATOK, LOGIKUS, ÁM KIHÍVÁST JELENTŐ JÁTÉKMENET. MINDEGYIK SZOBÁNK MÉLTÁN HÍRES KREATÍV FELADATIRÓL, DE EZT MOST MÉG EGYEL MAGASABB SZINTRE EMELTÜK ÉS TÖREKEDTÜNK AZ OLYAN HANGULAT MEGTEREMTÉSÉRE, MINTHA TELJES MÉRTÉKBEN A FILMBE CSÖPPENTETEK VOLNA! EZEKET OLYAN ELEMEKKEL TETTÜK MÉG ÉLVEZETESEBBÉ ÉS IMMERZÍV ÉLMÉNNYÉ, MELYEKKEL MÁSHOL BIZTOSAN NEM TALÁLKOZHATTOK. LEGÚJABB GENERÁCIÓS FELADATOK, ELKÉPESZTŐ MEGOLDÁSOK!

KALAND ÉS DÍSZLET

ÚGY ALKOTTUK MEG JÁTÉKUNKAT, HOGY AZ MINDEN PONTJA, BERENDEZÉSI TÁRGYA EGY ADOTT VILÁGBA REPÍTSEN BENNETEKET. ITT NINCS, ODA NEM ILLŐ DÍSZTÁRGY, ÖSSZECSAPOTT ELEMEK, A CÉL AZ, HOGY NE TUDJÁTOK MEGKÜLÖNBÖZTETNI, MI A VALÓSÁG ÉS MI A VARÁZSLAT.

DE NEM CSAK A KÜLCSÍNY A LÉNYEG

MINT AHOGYAN AZT MÁR AZ ILOCKEDYOU ÉS A LOCKEDMEIN SZOBÁIBAN MEGSZOKHATTÁTOK, KREATÍV MEGOLDÁSOKBAN ITT SINCS HIÁNY. OLYAN EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES FELADATOKAT HOZTUNK LÉTRE, AMIT EDDIG MÉG SOSEM LÁTHATTATOK, ÉS AZ BIZTOS, HOGY A CSAPAT ÖSSZES RÉSZE KI TUDJA VENNI A RÉSZÉT A KALANDBÓL. A FELADATOK NEHÉZSÉGI SZINTJE A JÁTÉK SORÁN VÁLTOZATOS, KIFEJEZETTEN CSALÁDOK ÉS BARÁTI TÁRSASÁGOK KÖZÖS FELADATMEGOLDÁSÁRA KIFEJLESZTVE. NE FELEDD, A CSAPATMUNKA ITT ELENGEDHETETLEN!

AMENNYIBEN A MEGFELELŐ HELYET KERESED:
– CSAPATÉPÍTŐKHÖZ, OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOKHOZ
– CSALÁDI/BARÁTI ÜNNEPLÉSHEZ

– EGYSZERŰEN VALAMI KÜLÖNLEGES PROGRAMRA VÁGYTOK A HÉTVÉGÉRE
KÜLÖNLEGES KÉRÉS/KÉRDÉS ESETÉN KERESS BENNÜNKET BIZALOMMAL. A JÁTÉK ÉS A

SZÓRAKOZÁS GARANTÁLT, A TÖBBIT BÍZZÁTOK RÁNK! 🙂

FOGLALÁS

Az alábbiakban tudtok időpontot foglalni a játékokra. 

Aznapra történő foglalásodat kérjük, hogy telefonon keresztül tegyétek meg a 06-70-6598530 vagy  06-70-3983992

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges!