tematikus, Újgenerációs Szabadulószobák

Garantáljuk, hogy még másnap is ezzel az élménnyel Ébredsz
SzobáinkFoglalás
ilockedyou tematikus szabadulószobák
Jurassic Escape
Győzd le az Éjkirályt
Bosszúállók szabadulószoba
Éhezők Viadala
Lockedmein Szabadulószoba
Thanos - A Végtelen Kövek nyomában
Batman és Joker szabadulószoba
Lockedmein Szabadulószoba
ilockedyou tematikus szabadulószobák
Jurassic Escape
Bosszúállók szabadulószoba
Éhezők Viadala
Győzd le az Éjkirályt
Lockedmein Szabadulószoba
Thanos - A Végtelen Kövek nyomában
Batman és Joker szabadulószoba
Lockedmein Szabadulószoba

ILOCKEDYOU SZABADULÓSZOBÁK

GYŐZD LE AZ ÉJKIRÁLYT!

Winter is here!

A holtak serege már a küszöbön áll, a fal védelme pedig egyre csak gyengül. Az Éjjeli Őrségnek óriási szüksége van rátok. Vajon képesek vagytok átkelni a Hét Királyságon és elegendő sárkányüveget gyűjteni, hogy legyőzzétek az Éjkirályt? Ha nem jártok sikerrel 60 perc alatt, veletek fog bővülni a Mások Serege.

A világsikerű sorozat inspirálta szoba minden képzeletet felülmúló élményt biztosít. A sorozat számos ikonikus pillanatát élhetitek át újabb és újabb helyiségeken keresztül. Szeljétek keresztül a Hét Királyságot!

Garantáljuk, hogy a történet teljesen magába szippant majd!

Ahhoz, hogy kijussatok teljesen át kell szellemülnötök és bele kell élnetek magatokat az eseményekbe. Ülnötök kell a vastrónon, amiért véres csata folyik, át kell élnetek a vörös-nász borzalmait és játszanotok kell az arcok játékát akárcsak Aryának. Bár az új generációs szabadulószobánk teljes mértékben a sorozatra épül a játékokat úgy alakítottuk ki, hogy azok is ugyanannyira élvezhessék, akik még csak nem is ismerik a történetet.

 

Győzd le az Éjkirályt szabadulószoba árlista

Bosszúállók

Loki ellopta a Tesseractot és megnyitotta a dimenziókaput. A Bosszúállók csapata az egyetlen, amely képes megállítani őt a Föld elpusztításában. Loki a Csínytevések Istene, azonban mindannyiukat megfosztotta különleges képességüktől, így most ti vagytok a bolygó utolsó reménye.

Segítsetek Thornak visszaszerezni a kalapácsát! Állítsátok elő újra a szuperkatona szérumot Amerikakapitány számára. Dühítsétek fel Hulk-ot és javítsátok meg Vasember páncélját, hogy megállítsátok a mindent elsöprő katasztrófát.

A bolygók közötti dimenziókapu nyitva, 60 percetek maradt! A Játék túlmutat minden eddigi hasonló játékon és teljesen új szintre emeli az élményeket! Soha nem látott megoldások során a Bosszúállók megelevenednek és az élmény magába szippant! A dobozon kívüli gondolkodás itt elengedhetetlen!

Készen állsz belépni ebbe az Univerzumba?

 

 

 

 

Jurassic Escape

A külvilágtól távol álló szigetet, amely csodás lényeknek adott otthont egy óriási vihar támadta meg, melynek hatására  az eddig oly biztosnak tűnő rendszer véglegesen meghibásodott.

Egy csupán 60 percig működő egység tartja még zárva a kapukat, de ha ez az idő is letelik, minden dinoszaurusz kiszabadul, beleértve a sziget legveszélyesebb ragadozóját, a T-Rexet!

Ha ez a katasztrófa bekövetkezik, a szigeten tartózkodóknak esélyük sem lesz a menekülésre, így most egyedül rátok, bátor kalandorokra számíthatnak!

Interaktív szabadulós játékunk eredeti megoldásokkal, izgalmas élményelemekkel vár Benneteket egy elképesztő látványvilágban. Merülj el a dzsungelben! A csapatmunka itt elengedhetetlen! 

Készen álltok bátor kalandorok?!

 

Éhezők Viadala

Az Éhezők Viadala a legbrutálisabb hagyomány, melyben a bajnokoknak életre-halálra kell küzdeniük a Kapitólium szórakoztatására. Eddig minden évben otthonról nézhettétek végig a viadalt, remélve, hogy a körzetetekhez tartozó versenyző lesz a győztes, ez az év azonban más…

Idén ti is a kiválasztottak között vagytok!

De ne féljetek, van remény! A lázadó körzetek és sokan már a Kapitóliumban is úgy érzik, ideje véget vetni az igazságtalanságnak. Ezért a fő játékmester a történelem folyamán először mellétek áll és megpróbál kijuttatni titeket.

Éljétek túl a percről percre más arcát mutató Aréna próbáit és találjátok meg a kiutat.

Legújabb játékunk ismét soha nem látott teljesen újító feladatokkal vár benneteket! Meglepően sok helyszínen keresztül egyedi feladatokkal kalauzolunk az Arénába Magyarország egyik legtöbb szobarészes játéka!

Fogjatok össze és vegyetek részt a viadalban!

 

 

 

Éhezők Viadala Árlista

Miért vagyunk egyediek?

Egyedi megoldások, nagyszerű, témába illő látványvilág!

Festőművészek kifejezetten a témára készült műveivel és mérnökök segítségével tervezve az kiemelkedő játékélményért!

Emeld új szintre a játékélményt! Nálunk a játék számos titkos helyiségből áll, mely mindegyike más élményt nyújt!

“wow” élmények, váratlan megoldások!

Rólunk

Az IlockedYou budapesti szabaduló szoba és kalandjáték, azzal a céllal alakult, hogy egy hiánypótló szabadulós játékot alkosson. Nálunk első a kimagasló játékélmény, mely szerintünk a különböző nehézségi szintű feladatoktól, történetbe illő és témához kapcsolódó kialakítástól függ. Több, mint száz lejátszott szabadulós játék megtapasztalása és kielemzése után bátran állíthatjuk, hogy szobáink a legmagasabb színvonalat képviselik, melyek uttörőnek számítanak ebben az iparágban.

 

Szabaduló szobáink az újgenerácios szabadulós játékokat képviselik, és célunk olyan egyedi megoldásokat és látvány világot alkotni, mely kiemelkedően magas technikai színvonalú és teljesen beszippantja a játékost a megadott témába, mindezt néhány lépésre a legnépszerűbb bulinegyedektől, a legeldugottabb romkocsmákig, Budapesten a belvárosban.

 

Szobaink teljesen egyedi tervezésűek, melyek festőművészek egyedi munkáival, designerek ötleteivel, és tervezők, mérnökök segítségével lettek kialakítva azért, hogy ténylegesen elvarázsoljkanak és kimagasló játékélményt biztosítsanak.

 

Minden játékunk több helyiségből áll, így egy kalandon belül több helyszínre repítik el a játékosokat,  ahol változatos rejtélyek, több érzékszerv használatát igénylő feladatok  csapatmunkát és kreatív egyéni gondolkodást is igényelnek, hogy a csapat minden tagja eltérő személyiségtől függetlenül kiteljesedhessen a játék során.

 

Nálunk garantáltan egy olyan történet részesévé válsz, ahol a váratlan megoldások “wow” élményeket eredményeznek az egész csapat számára és azt fogjátok kívánni, hogy bárcsak újrajátszhatnátok.

INFO

Egy hétvégi baráti program, randevú a kedveseddel, koraesti családi kikapcsolódás, vagy egy csapatépitő a kollégákkal, minden korosztályból előhozza az önfeledt gyermeki énjét.
A kijutásra 60 perc áll rendelkezésetekre. Mielőtt elindultok megkapjatok a szükséges információt és a többi már csak rajtatok áll.
Éld át milyen érzés közös erővel újabb és újabb ismeretlen helyiségekbe bejutni és megoldani az izgalmas feladatokat, rájönni a megoldásokra, találni egy eldugott kijáratot vagy éppen megoldani egy elgondolkodtató rejtvényt.
  • Kidolgozott, különböző nehézségi szintű és képességet igénylő feladatok
  • Lineárisan és párhuzamosan végezhető feladatok, hogy a történet fonalán haladjatok, de senki ne érezze hasztalannak magát
  • A rejtvények és feladványok megalkotásánál elsődleges szempontnak azt tartottuk, hogy folyamatosan élvezhető élményt biztosítson
  • Tiszta játéktér, mellékhelyiség és fogadótér

Foglalás

Az alábbiakban tudtok időpontot foglalni a játékokra. 

Aznapra történő foglalásodat kérjük, hogy telefonon keresztül tegyétek meg a +36 (70) 398 39 92 vagy +36 (70) 659 85 30 telefonszámon.

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges!

GYIK

Mikor érkezzünk?

Azt kérjük, hogy érkezzetek 10 perccel a játék előtt. Így elmondhatjuk a szabályokat és nem veszítetek értékes időt a játékból sem. Amennyiben nem találnátok ide, vagy bármi problémátok van keressetek nyugodtan telefonon és örömmel segítunk

Hogyan foglalhatok játékot, vagy változtathatom meg a foglalásom? 

Lehetőség szerint 24 órával a játék megkezdése előtt foglaljatok időpontot, amennyiben ez nem sikerül keressetek minket bizalommal telefonon.

Hogyan tudunk fizetni?

A játék befejeztével tudtok fizetni nekünk készpénzben. A játék árát a Szobáink menüpont alatt megtaláljátok.

Szükséges nyelvtudás a játékhoz?

Játékmestereink magyar és angol nyelven kiválóan beszélnek, illetve a játékot is magyar illetve angol nyelven tudjátok játszani. A játék nyelvének kiválasztását a foglalás menüpontban tehetitek meg. a játék választott nyelvén kívül nem szükséges más nyelvtudás.

Mi történik, ha elakadunk játék közben?

Játékmestereink  segítséget tudnak adni olyan mértékben, ahogyan az nektek megfelelő. 

Gyerekek is játszhatnak?

Gyerekek is részt vehetnek a játékban, ahhoz, viszonthogy élvezzék a játékot javasoljuk, hogy minimum hét éves kor feletti gyerekeket hozzatok magatokkal.

Ajándékutalványt is vásárolhatok?

ajándékutalványokért kérünk, hogy írj nekünk az info@ilockedyou.hu email címre vagy keress minket telefonon és örömmel elkészítjük neked az ajándékutalványt akár egy napon belül.

nem mindennapi Csapatépítő?

Egy nem mindennapi izgalmas csapatépítő a kollégákkal?

Szabadulószobánk kiváló helyszíne csapatépítőknek, hisz a dobozon kívüli gondolkodást igénylő feladatatok váratlan fordulatokat eredményeznek, melyek biztosan nem merülnek feledésbe. A játék után a környező pubok és éttermek nagyszerű választások lehetnek a felfokozott hangulat folytatására.

Egyedi időpontért vagy speciális kérésért hívj minket bizalommal. 

Ajándékozz élményt!

Ajándékozz egy felejthetetlen élményt! Add le ajándékutalvány igénylésed a következő linkre kattintva:

https://www.lockedmein.hu/ajandekutalvany-szabaduloszoba/

Kapcsolat

Írj nekünk:

Adatkezelési hozzájárulás

Itt találsz meg minket:

1066 Budapest, Zichy Jenő utca 45.

Megközelítés tömegközlekedéssel: (4-es 6-os villamos vonala) Oktogon megállótól 350m-re.

Autóval: Környező utcákban parkolási lehetőség

mobil: +36 70 398 39 92 vagy +36 70 659 85 30

email: info@ilockedyou.hu

LEGYÉL VIP JÁTÉKOS!

Exkluzív értesítés új pálya nyitásáról és akcióinkról, különleges eseményeinkről közvetlenül az email fiókodba!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeres feliratkozás!